Дигитален Графичен Дизайн
(ДГД1)

 This course requires an enrolment key

CorelcorelX

Курсът по Дигитален Графичен Дизайн е с цел изучаването на програмите и техническите механизми, които дават възможност създаването и редактирането на векторни и растерни графики. Приложенията, които следват изпълнението на поставените задачи техните възможности и реализации. Този курс е за начинаещи и средно напреднали. 

В близките няколко години наблюдаваме консолидирането на продуктите на Adobe Systems в единна система за планиране, проектиране и създаване на динамично съдържане във всеки един от работните ни проекти.  Пакетите програми, които предлага Adope® Creative Suite 3 (CS3) може да предостави на всеки потребител необходимите инструменти за да се достигне заветния момент при интегрирането в света на Rich Internet applications (RIA). Какво бихте могли да правите ако увладеете продуктите на Adobe®

Производство на разноформатни печатни продукти, Уеб дизайн, анимация и графика, динамични структури и форми, аудио и видео обработка, филмови и студийни ефекти, 3D моделиране, оптимизиране и презентиране.

Последния "мохикан" в битката за надмощие в креативните механизми за създаването на Векторни изображния е един продукт, с който всяка една рекламна и дизайнерска агенция работи и той не е собственост на Adope® - CorelDRAW®Graphics Suit 11. Ще отдадем значимото на този продукт в този курс.

Последната версия на продукта е CorelDRAW® Graphics Suite X3. Въпреки това считам, че последната стабилна е имено версия 11.

This course requires an enrolment key

You are not logged in. (Login)

IT High School Exupery