• CorelcorelX

    Курсът по Дигитален Графичен Дизайн е с цел изучаването на програмите и техническите механизми, които дават възможност създаването и редактирането на векторни и растерни графики. Приложенията, които следват изпълнението на поставените задачи техните възможности и реализации. Този курс е за начинаещи и средно напреднали. 

    В близките няколко години наблюдаваме консолидирането на продуктите на Adobe Systems в единна система за планиране, проектиране и създаване на динамично съдържане във всеки един от работните ни проекти.  Пакетите програми, които предлага Adope® Creative Suite 3 (CS3) може да предостави на всеки потребител необходимите инструменти за да се достигне заветния момент при интегрирането в света на Rich Internet applications (RIA). Какво бихте могли да правите ако увладеете продуктите на Adobe®

    Производство на разноформатни печатни продукти, Уеб дизайн, анимация и графика, динамични структури и форми, аудио и видео обработка, филмови и студийни ефекти, 3D моделиране, оптимизиране и презентиране.

    Последния "мохикан" в битката за надмощие в креативните механизми за създаването на Векторни изображния е един продукт, с който всяка една рекламна и дизайнерска агенция работи и той не е собственост на Adope® - CorelDRAW®Graphics Suit 11. Ще отдадем значимото на този продукт в този курс.

    Последната версия на продукта е CorelDRAW® Graphics Suite X3. Въпреки това считам, че последната стабилна е имено версия 11.

  • pscs3

    Adobe® Photoshop® CS3 и Photoshop CS3 Extended са две издания на софтуерната компания Adobe Systems предоставени на професионалната индустрия, като стандарт при обработването на дигитални изображения. Photoshop CS3 е с значително подобрен в много направления. Като се започне с изцяло променен интерфейс, който позволява създаването на разнообразни работни среди според желанието и навиците на ползващия този уникален продукт. Най-доброто в случая, е че навигацията e същата в продукти, като Illustrator®, InDesing® и Flash®. По този начин производството на графични елементи за печат, web или видео никога не е била толкова ефективна. Разтърсваща е и възможността с предоставените инструменти за работа с 3-D и видео елементи.

    Този курс има за цел да разкрие и предостави възможностите за работа с този мощен инструмент за работа с растерни изображения.

Няма зареден профил. (Вход)

IT High School Exupery