• За да научиш един език, трябва да опознаеш страната, в която той се говори. За да обикнеш една страна, трябва да се докоснеш до нейната история, бит и култура. За да разбереш тази история и култура, трябва да се приобщиш към нейния народ.

    Предлагам това виртуално обучение по руски език на всички, които имат желание да научат нещо повече за Русия, за нейните традиции и език. Курсът е предвиден както за начинаещи, така и за напреднали. Той е организиран в три части: Учебна, Развлекателна и Любопитна.

    Учебната час се състои от 3 нива – начално ниво, средно ниво и ниво за напреднали. В нея ще бъдат поместени текстове, граматически упражнения, правила и схеми по материал за 5, 6 и 7 клас.

    В развлекателната част всеки ще може да тества своята интелигентност; да прочете информация за известен руски филм; да разбере за спортните постижения на Русия, да разучи известна руска песен или просто да се изяви, като „геймър”.

    А третата част Любими факти разкрива интересна, любопитна и заинтригуваща информация за Русия. Тук всеки ще бъде участник и откривател на факти от руската история и култура.

Няма зареден профил. (Вход)

IT High School Exupery